| Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? | |
|
+3Caramela* Adiemus ziuronai* 7 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
ziuronai* Kas greit atsiranda,greit dingsta
parašiau : 1754 free hugs : 5 prisijungiau : 2010-12-05
| Temos pavadinimas: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Kv. 12 30, 2010 9:22 am | |
| | |
|
| |
Adiemus madhause rock!
parašiau : 78 free hugs : 3 prisijungiau : 2011-01-28 miestas : Where the streets have no name...
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Pen. 01 28, 2011 10:58 pm | |
| Bobteilai ir kurtai.
Nes šiaip nesu šunų žmogus, daug labiau priimtina man katės, o šie šunys kiek esu skaičusi ir girdėjusi yra tokie labai katiniško būdo ir šiaip abu man patinka savo išvaizdomis. | |
|
| |
Caramela* madhause rock!
parašiau : 152 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-25 amžius : 26 miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Št. 02 12, 2011 4:36 pm | |
| Aš dievinu šunis.. Nuo pat kelių metukų pradėjau jais domėtis.. Vis prašydavau kad tėvai ką nors papasakotų apie juos. Taigi be šunų neįtariu koks būtų gyvenimas, na o dabar gryškim prie temos taigi: 1. Dobermanai, jie gražūs, tvirto charakterio šunys kuriuos dievinu. Jie mano širdyje "šuniukų" skyriuje užima pirmąją vietą. 2. Vokiečių dogai, dideli, nerealiai gražūs, draugiški. Like'nu juos. 3. Auksaspalviai retriveriai, šunys, kurie savo grožiu gali nugalėti viską♥ 4. Koliai/šelčiai, gražūs ir labai mieli. 5. Vipetai [ir visi kiti kurtai], gražūs, grakštūs ir greiti. 6. Vokiečių špicai nežinau kuo, bet man jie patinka. | |
|
| |
forest. madhause rock!
parašiau : 1657 free hugs : 16 prisijungiau : 2010-12-05 amžius : 28
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Št. 02 12, 2011 5:26 pm | |
| Auksaspalviai retriveriai ir Vokečių aviganiai! | |
|
| |
obuoliniskaktusas. man naktis kaip diena, o diena kaip naktis. gal numirsiu rytoj, gal nemirsiu išvis.
parašiau : 1157 free hugs : 3 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 28 miestas : Švenčionėliai.
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Pir. 02 14, 2011 7:05 pm | |
| Haskiai - inlove`inu šituos.
| |
|
| |
Iev. When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.
parašiau : 1620 free hugs : 30 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 30
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Pir. 02 14, 2011 7:41 pm | |
| Toiterjerai ir Haskiai. Toiterjerus auginame seniai. Jie tokie mieli, tokie draugiški <3 Atrodo pas juos tokia maža širdutė, o tiek daug meilės ten telpa. | |
|
| |
doberman. madhause rock!
parašiau : 84 free hugs : 0 prisijungiau : 2011-02-15 miestas : Panevežys
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? Kv. 02 17, 2011 3:27 pm | |
| - Caramela* rašo:
- 1. Dobermanai, jie gražūs, tvirto charakterio šunys kuriuos dievinu. Jie mano širdyje "šuniukų" skyriuje užima pirmąją vietą.
reikėtų pabendrauti, nes dobermanus ašei irgi dievinu <3333333 šią veislę pamilau iš pirmo žvilgsnio, jei mano mėgiamiausi :) antraviečiai turbūt būtų didieji balti pudeliai. Beprotiškai protingi šunys <33 Dogai - fantastika ;) Ypač bordo dogai :) Rotveileriai *varvina seilę*, su šiais šunimis bendrauju ir žaidžiu nuo ankstyvos vaikystės ir už tai dėkoju mamos bendradarbei, ji iskiepijo man meilę rotvikams :))) labradoro 'n' auksaspalvis retriveris - patinka dėl charakterio bruožų ir dėl savo gražios išvaizdos. landsyras - šie meškiukai labai gražūs ir meilūs. kuvasas - <3 maskvos sarginis - man patinka tokio tipo šunys. galėčiau vardint ir vardint šunis kurie man patinka :) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? | |
| |
|
| |
| Kokia šuns veislė jums labiausiai patinka? Kodėl? | |
|