| Valentino diena | |
|
+17Electron. Mėta.* Ingrid. depeche alternative I am. Iev. forest. Adiemus pinkiepie SadSong* Savanaudė. Dilius. kokakolinė Aqua firetruck-you. ziuronai* Calipso 21 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Calipso See, they don't give a fuck about you like I do.
parašiau : 1080 free hugs : 12 prisijungiau : 2010-12-05 amžius : 28 miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Valentino diena Sk. 12 05, 2010 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Antr. 12 07, 2010 7:28 pm | |
| Sėdžiu namie ir tiek , retkarčiais nueinam pas draugus, šiaip man patinka ši šventė , bet ji man nėra įpatinga. |
|
| |
ziuronai* Kas greit atsiranda,greit dingsta
parašiau : 1754 free hugs : 5 prisijungiau : 2010-12-05
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 12 08, 2010 12:53 pm | |
| Man ta šventė nėra įpatinga.Todėl aš jos nešvenčiu tik klijuoju širdutes ant megztinių. | |
|
| |
firetruck-you. madhause rock!
parašiau : 48 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-07
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 12 08, 2010 1:55 pm | |
| Klijuojam širdutes and drabužių,mamytei ir tėveliui kokias mielas dovanėles įteikiu (: | |
|
| |
Aqua madhause rock!
parašiau : 32 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-08 amžius : 28 miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 12 08, 2010 2:01 pm | |
| - ziuronai* rašo:
- Man ta šventė nėra įpatinga.Todėl aš jos nešvenčiu tik klijuoju širdutes ant megztinių.
Dabar aš dar irgi taip mastau : ) Neturiu dar tokio,su kuriuo galeciau valentina svesti : ) | |
|
| |
kokakolinė madhause rock!
parašiau : 28 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-10
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Pen. 12 10, 2010 8:41 pm | |
| nešvenčiu ;D nebent kažkas sugalvoja man nupikrti šokoladinių širdelių (tipo nežino, kiek ten kalorijų) ;DD | |
|
| |
Dilius. madhause rock!
parašiau : 1275 free hugs : 19 prisijungiau : 2010-12-08 amžius : 29 miestas : Anykščiai.
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Antr. 12 14, 2010 10:15 am | |
| Einam į vakarėlį, pasilinksminam : DD | |
|
| |
Savanaudė. Gali bėgti nuo to, ko bijai, gali kovoti su tuo ko nekenti.
parašiau : 254 free hugs : 4 prisijungiau : 2010-12-13 amžius : 26
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Antr. 12 14, 2010 5:45 pm | |
| Da best šventė :DDD Susirenka visi draugai iš kaimo pas manę ir būna 'tūsas' :DDDDDDDDDDDDDDDD Ir dar kokių foto prisidarom :DD Pvz pernai, buvo 'vestuvės' :DD | |
|
| |
SadSong* Nes tik tu priverti mane giliau įkvėpti oro...
parašiau : 181 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-07
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 12 15, 2010 4:28 pm | |
| Nešvenčiu, tiesiog eilinė diena ir viskas. | |
|
| |
pinkiepie mergaite, nepyk ant jo, kad jis tau daro arbatą be cukraus, tiesiog taip mėgau aš.
parašiau : 416 free hugs : 1 prisijungiau : 2010-12-07 miestas : wonderland
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Sk. 12 19, 2010 2:54 pm | |
| šiaip miela ir graži šventė, bet švenčiu retai, ar bent su artimais žmonėmis. | |
|
| |
Adiemus madhause rock!
parašiau : 78 free hugs : 3 prisijungiau : 2011-01-28 miestas : Where the streets have no name...
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Pen. 01 28, 2011 10:07 pm | |
| Oi, kaip nekenčiu šios dienos. Net jei kažką artimo turėčiau tą dieną šalia (bet kol kas paprastai tą dieną būnu vieniša) vis tiek man tai manau būtu kraupi šventė ir nepasakyčiau, kad norėčiau, kad tas artimas žmogelis ją kaip sureikšmintu, ar ką. Jei nesureikšmina kitų dienų su manimi, tiesiog taip sau, spontaniškai, tai tikrai nereikia, kad tą dieną sureikšmintu. Tai šiaip siaubingai sukomercinta šventė ir jei tą dieną esi vienišas (ir pasiekęs tam tikrą amžių), tau yra kančia tą dieną ištverti, nes tą diena, visur ir visiems yra skirta, tik tiems, kas yra porelėse, visos kavinės/restonarai/barai ir t.t. yra pasiruošusios porelėms, specialios nuolaidos porelėms, specialūs pasiūlymai porelėms, kine spec filmai porelėms, su spec pasiūlymais, viskas orientuota į žmonės, kurie turi antrą pusę, todėl vienišiems žmonės tą dieną yra kančia. Kur diena vienišiems ir tuom patenkintiems, na, nebūtina būt patenkintiems, bet vienišiems bent jau.... ? Kur jiems diena? Kur jiems spec pasiūlymai? Spec pasiruošimai visokiuose baruose priimti vienišus žmones? Tokios dienos jie neturi. Sakau - diskriminacija :). Na, juokais aišku, bet vis tiek vasario 14-tos tikria nesureikšminu ir tą diena man tokia banali yra ir melaginga, viskas taip netikra ir tie visų visur plūstantys romantiniai jausmai ir pasisakymai, man atrodo dirbtini... kažkodėl... | |
|
| |
forest. madhause rock!
parašiau : 1657 free hugs : 16 prisijungiau : 2010-12-05 amžius : 28
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Pir. 02 14, 2011 7:50 pm | |
| nieko gero šiaip, praėjo ir viskas : DD | |
|
| |
Iev. When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.
parašiau : 1620 free hugs : 30 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 30
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Kv. 02 24, 2011 5:57 pm | |
| Pradėjau jos nebesureikšminti. Ir išaugau ir šiaip tam tikros aplinkybės privertė jos nešvęsti kaip anksčiau. Per valentino dieną susipykau su draugu, kuris vėliau prisipažino, kad norėjo tą dieną man padaryti ypatinga ir, kad tarp mūsų būtų buvę kažkas daugiau. O aš susipykusi su tėvais niekur nenorėjau eiti ir išsižadėjau jo. Damn it :DD kas būtų jeigu būtų??? :D | |
|
| |
I am. Baka is my 2nd name.
parašiau : 335 free hugs : 1 prisijungiau : 2010-12-26 miestas : Wonderland.
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Št. 02 26, 2011 4:19 pm | |
| - SadSong* rašo:
- Nešvenčiu, tiesiog eilinė diena ir viskas.
Visiškai sutinku.[i] | |
|
| |
depeche alternative Alan Is My Sunshine
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Št. 02 26, 2011 4:43 pm | |
| - Citata :
- Oi, kaip nekenčiu šios dienos. Net jei kažką artimo turėčiau tą dieną šalia (bet kol kas paprastai tą dieną būnu vieniša) vis tiek man tai manau būtu kraupi šventė ir nepasakyčiau, kad norėčiau, kad tas artimas žmogelis ją kaip sureikšmintu, ar ką. Jei nesureikšmina kitų dienų su manimi, tiesiog taip sau, spontaniškai, tai tikrai nereikia, kad tą dieną sureikšmintu.
Tai šiaip siaubingai sukomercinta šventė ir jei tą dieną esi vienišas (ir pasiekęs tam tikrą amžių), tau yra kančia tą dieną ištverti, nes tą diena, visur ir visiems yra skirta, tik tiems, kas yra porelėse, visos kavinės/restonarai/barai ir t.t. yra pasiruošusios porelėms, specialios nuolaidos porelėms, specialūs pasiūlymai porelėms, kine spec filmai porelėms, su spec pasiūlymais, viskas orientuota į žmonės, kurie turi antrą pusę, todėl vienišiems žmonės tą dieną yra kančia. Kur diena vienišiems ir tuom patenkintiems, na, nebūtina būt patenkintiems, bet vienišiems bent jau.... ? Kur jiems diena? Kur jiems spec pasiūlymai? Spec pasiruošimai visokiuose baruose priimti vienišus žmones? Tokios dienos jie neturi. Sakau - diskriminacija :). Na, juokais aišku, bet vis tiek vasario 14-tos tikria nesureikšminu ir tą diena man tokia banali yra ir melaginga, viskas taip netikra ir tie visų visur plūstantys romantiniai jausmai ir pasisakymai, man atrodo dirbtini... kažkodėl... Protingi zodziai. Ir dar labai nervuoja, kad kai tik priarteja ta svente, prasideda ubagisku Lietuvos parduotuviu ir prekybos centru pelnymasis is debiloidu asmenu. Tiesiog labai biesina. | |
|
| |
Ingrid. Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti.
parašiau : 188 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-04-05
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 04 06, 2011 11:53 am | |
| švesti tai nešvenčiu jos :D bet kai ateini į mokykla malonu kai kaškas apklijuoja širdutėmis :D | |
|
| |
Mėta.* madhause rock!
parašiau : 295 free hugs : 0 prisijungiau : 2011-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 04 06, 2011 1:57 pm | |
| Nešvenčiu,pokolkas nėra su kuo. : D | |
|
| |
Electron. Bitch, You know that damn well. You ate my cookies!
parašiau : 1776 free hugs : 12 prisijungiau : 2011-03-18
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Kv. 04 07, 2011 7:50 am | |
| Nešvenčiu, nebent draugai šokoladinėm širdelėm pavaišina ir tiek. | |
|
| |
Windy* madhause rock!
parašiau : 731 free hugs : 2 prisijungiau : 2011-04-02 amžius : 26 miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Pir. 04 11, 2011 9:55 am | |
| turiu ir taip ką veikt per ją xDDD nešvenčiu, nes gimtadienis per šią dieną, aišku dovanos pastoviai visokios širdelės, ir pnš. būna, kad labai užknisa, kad telefonas netyla nuo sveikinimų su Valentino diena, bet, kad gimtadienis mano, tai pamiršta...
| |
|
| |
blackberry madhause rock!
parašiau : 45 free hugs : 7 prisijungiau : 2011-06-14
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Antr. 06 14, 2011 8:19 pm | |
| Nemėgstu šitos šventės. Per didelė popastika iš jos padaryta. Ji tampa tokia visiškai komercinė šventė, iš kurios pasipelno daugiausiai prekybos centrai. Reikia žmones mylėti kiekvieną dieną ir dovanoti kasdien mažas dovaneles, ne būtinai manerialines, o ne prisiminti tik per valentino dieną žmogų. | |
|
| |
Mutabor madhause rock!
parašiau : 179 free hugs : 11 prisijungiau : 2011-05-02 amžius : 28 miestas : Venera
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Tr. 06 15, 2011 10:20 am | |
| liūdniausia šventė pasaulyje, jei esi vienišas. plius, šiek tiek įrodanti kaip lengvai visi gali pasiduoti manijai ar komercijai. | |
|
| |
Miyumi madhause rock!
parašiau : 35 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-06-18
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena Št. 06 18, 2011 4:19 pm | |
| Gryna komercija. Nelaikau jos švente, tą dieną nesijaučiu įpatingai ir šeip, tas širdelių klijavimas dar pradinėse klasėse pamirštas reikalas. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Valentino diena | |
| |
|
| |
| Valentino diena | |
|