| "Tūsai" | |
|
+11Caramela* Adiemus Alice Ingrid. Electron. Sidabrinė Joy. PinkMuffin. depeche alternative @Monika Iev. 15 posters |
Autorius | Pranešimas |
---|
Iev. When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.
parašiau : 1620 free hugs : 30 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 30
| Temos pavadinimas: "Tūsai" Pen. 03 04, 2011 5:54 pm | |
| Patinka? Darot? Dalyvaujat? Papasakokit ;) | |
|
| |
@Monika madhause rock!
parašiau : 112 free hugs : 2 prisijungiau : 2011-01-01 amžius : 30 miestas : Klebondžemis
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Št. 03 05, 2011 12:25 pm | |
| Patinka Darau Dalyvauju. Būna viskas nerealiai, su begale nuotykių, gerų draugų, kartais nepažįstamų, su garsia muzika, aišku iš su išgėrimais( nors ne visada), bet visuomet būna linksma ir norisi pakartot. | |
|
| |
Iev. When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.
parašiau : 1620 free hugs : 30 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 30
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 03 06, 2011 12:23 pm | |
| Patinka, dalyvauju. Nedarau, nes namie visada kas nors būna. Niekada neatsisakau galimybės sudalyvauti, jei tik galiu. Muzika, draugai... Viskas būna nepamirštama ir žiauriai fainai. | |
|
| |
depeche alternative Alan Is My Sunshine
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 03 06, 2011 6:36 pm | |
| Užknisa. Ne. Dalyvavau . Nesuprantu, kas ten išvis gero, nueini - prisigeri - parūkai - grįžti namo - išsiblaivai. I vėl po kokios savaitės tas pats. Jau geriau su protinga chėbra nuvarai kurnors, ir patransuoji, pašneki, pažvengi ( bent jau iš kažko protingo, o ne iš " vieno vakaro vėmalų rekordo " ). Protingi žmonės savaip tūsinas :D | |
|
| |
PinkMuffin. Fuck apple, eat me!*~
parašiau : 440 free hugs : 5 prisijungiau : 2011-01-22 amžius : 28 miestas : Biržai
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 03 06, 2011 6:38 pm | |
| Na į diskotekas vaikštau tačiau į tuos jau tikruosius tūsus - ne. | |
|
| |
Joy. madhause rock!
parašiau : 87 free hugs : 0 prisijungiau : 2011-01-02 amžius : 31 miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 03 06, 2011 7:58 pm | |
| - @Monika rašo:
- Patinka
Darau Dalyvauju. Būna viskas nerealiai, su begale nuotykių, gerų draugų, kartais nepažįstamų, su garsia muzika, aišku iš su išgėrimais( nors ne visada), bet visuomet būna linksma ir norisi pakartot. taipogi xD | |
|
| |
Sidabrinė madhause rock!
parašiau : 52 free hugs : 0 prisijungiau : 2011-04-03 amžius : 28 miestas : Šiauliai
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Pir. 04 04, 2011 12:54 pm | |
| - Besijuokianti Ieva rašo:
- Patinka, dalyvauju. Nedarau, nes namie visada kas nors būna.
Niekada neatsisakau galimybės sudalyvauti, jei tik galiu. Muzika, draugai... Viskas būna nepamirštama ir žiauriai fainai. | |
|
| |
Electron. Bitch, You know that damn well. You ate my cookies!
parašiau : 1776 free hugs : 12 prisijungiau : 2011-03-18
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Pir. 04 04, 2011 2:13 pm | |
| Žiūrint kokie tūsai. Kur prisigeri iki žemės graibymo, ir neberandi kelio namo, o poto dar sužinai, kad esi nėščia, o vaiko tėvas gali būti 8 bernai, su, kuriais pasik*. ? Naah, ne man. Man labiau patinka naktinės nesąmonės su draugais, kur po paros išlieki gyva, nevemianti ir ne nėščia :D | |
|
| |
Ingrid. Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti.
parašiau : 188 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-04-05
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Tr. 04 06, 2011 11:24 am | |
| Patinka.Šiaip nedarau,bet ateinu pas kitų ir dayvauju.O vyksta viskas paprastai :D kartais mokyklos diskotekoje atsinešam kokių energetinių gėrimų,čipsų ir dar visokiausių skanumynų :D šokam,švenčiam,o kai baigiasi diskoteka einam vakare po miestą pasivaikščiot ;D | |
|
| |
Alice madhause rock!
parašiau : 40 free hugs : 4 prisijungiau : 2011-04-08 miestas : Wonderland
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Pen. 04 08, 2011 7:16 pm | |
| Dažniausiai tenka dalyvaut, o ne daryt. :D nes nėra pas mane labai jau daug vietos tūsui surengt, šiaip dažnai išeina padalyvaut. Smagu su draugais išeiti iš proto trumpam. :) | |
|
| |
Adiemus madhause rock!
parašiau : 78 free hugs : 3 prisijungiau : 2011-01-28 miestas : Where the streets have no name...
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Št. 04 09, 2011 11:28 am | |
| Nelabai.... Nes man žodis 'tūsas' asocijuojasi su masiniu nusigėrimu be priežasties.... tai tokiuose vietose nelabai dalyvauju, bet ir šiaip vakarėliuose nepasakyčiau, kad lankausi. Būna, kad užeina nuotaika jiems, tai jei kažkas man žinomo kažkur yra, tai apsilankau, bet šiaip... man priimtiniau kiek remesnis laisvalaikio leidimo būdas... pasedėjimas bare/pub'e su kompanija... ir t.t. | |
|
| |
Caramela* madhause rock!
parašiau : 152 free hugs : 0 prisijungiau : 2010-12-25 amžius : 26 miestas : Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Št. 04 09, 2011 5:22 pm | |
| Patinka, dažnai lankausi, bet nerengiu. | |
|
| |
Naughty madhause rock!
parašiau : 21 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-05-04 miestas : Mėlinų žibintų gatvė
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 05 15, 2011 1:00 pm | |
| Patinka (y) Dalyvauju ir tikrai nei kart nepasigailėjau, galų gale tik kartą gyvenam. Pati nerengiu, nes sunkiai gaučiau ''plotą'' o aplink pilna draugų kurie jį turi. | |
|
| |
mistinesse madhause rock!
parašiau : 55 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-04-17 amžius : 29
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 05 15, 2011 3:31 pm | |
| Aš 'tūso' sąvoką suprantu, kaip parūkyti, prisigerti ir dar kokį mėšliuką nuveikti, tai tokiuose susibūrimuose nedalyvauju. Daug labiau patinka ramūs (arba visai neramūs) vakarai/naktys su draugais, gitaros skambesiu ir arbata termose. | |
|
| |
depeche alternative Alan Is My Sunshine
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Sk. 05 15, 2011 5:07 pm | |
| - mistinesse rašo:
- Aš 'tūso' sąvoką suprantu, kaip parūkyti, prisigerti ir dar kokį mėšliuką nuveikti, tai tokiuose susibūrimuose nedalyvauju. Daug labiau patinka ramūs (arba visai neramūs) vakarai/naktys su draugais, gitaros skambesiu ir arbata termose.
.. ir su DM muzika (: | |
|
| |
Mutabor madhause rock!
parašiau : 179 free hugs : 11 prisijungiau : 2011-05-02 amžius : 28 miestas : Venera
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Št. 05 28, 2011 9:26 am | |
| nereikia nei alkoholio, nei dūmų. tie ramūs pasisedėjimai prie žvakių, žaidžiant tą patį twisterį ar geriant kokakolą nėra tokie blogi. vakar buvau kažkokiam neaiškiam šašlykų party ir išėjau labai laiminga, nes tai, kad susirinkom ten šešiese, kalbėjom ir daug juokėmės, nors lijo lietus.. buvo tiesiog gera. | |
|
| |
obuoliniskaktusas. man naktis kaip diena, o diena kaip naktis. gal numirsiu rytoj, gal nemirsiu išvis.
parašiau : 1157 free hugs : 3 prisijungiau : 2011-02-12 amžius : 28 miestas : Švenčionėliai.
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" Št. 06 18, 2011 6:08 pm | |
| Nedarau ir nedalyvauju. Kodėl? Todėl, kad: 1. Mano "chebroj" (pavadinkim tokiu žargonu) nėra žmonių, kurie darytų tūsus. 2. Jei būna toks jau normalus tūsas, su alkoholio ir pan. manęs ten nėra. Why ? Kadangi kaip jau minėjau iš manęs alkoholikė "superinė" tiesiog manau, kad keistai jausčiausi prie išgėrusių draugų. Juolab, bent jau kol kas tūsai manęs netraukia.
| |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: "Tūsai" | |
| |
|
| |
| "Tūsai" | |
|