Art is the only way to run away without leaving home. |
|
| Ingridos rašyba | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Ingrid. Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti.
parašiau : 188 free hugs : 1 prisijungiau : 2011-04-05
| Temos pavadinimas: Ingridos rašyba Kv. 04 07, 2011 11:25 am | |
| Užsimaniau ir aš kurti istorijas :D bet iš karto pasakau,kad čia nebus įdomu,užvedančio ir nemanau kad norės kas nors tęsinio,nes čia iš neturėjimo ką veikti :DD jeigu norit - skaitykit,jeigu ne - neskaitykit xDD : - Spoiler:
1 skyrius Nieko negali būti geriau,kaip vasarą gulėti pievos viduryje ir žiūrėti į debesys,kurie atrodo gali eiti toliau,bet niekur nenueis.Aš guliu viena,tyloje ir vis svajoju.Po kelių minučių mano akys merkiasi,kol galų gale užmigau.Manę pažadino pažystamas balsas: - Gabija! - sušuko Dovilė,mano mažoji sesutė. Nenorėdama atsikėliau ir priėjau prie jos. - Kas? - žiūrėjau į jos žydras akis,jos buvo kupinos baimės. - Aš buvau pasiklydusi miške,-jos balsas suvirpėjo ir pamačiau kaip jos skruostu riedėjo ašara. - Nebijok,Doviliuk.-nusišypsojau ir apkabinau sesutę.- Eime namo.-įsikabinau jai į ranką ir nuėjome takeliu namo.Grįžusi namie buvo tyla.Apėjusi visus kambarius nepamačiau nei mamos nei tėčio,tik virtuvėje ant stalo buvo paliktas raštelis,o ant jo buvo parašytą ,,Gabijai'' atverčiau jį ir ėmiau skaityti garsiai,kad ir Dovilė išgirstu kas ten parašyta: ,,Brangioji Gabija,mes su tėčiu išvykome į ligoninę.Ten yra tavo močiutė,jai sustojo širdis.Turbūt negrįšime šiandien,nes būsime ligoninėje.Maisto yra šaldytuve ir nepamiršk pasekti Dovilei pasakos prieš miega.'' po šio teksto aš nesulaikiau ašarų ir stipriai kiek galėjau apkabinau sesę,kuri verkė kaip niekados,aš nebuvau mačiusi kad mano sesė taip verktų.Po kelių minučių aš atsitraukiau nuo jos ir pasakiau: - Viskas bus gerai.-nusivalydama ašaras nuo skruosto pasakiau ir tuo pačiu nuvaliau sesei.Padariau vakarienę,abi nuėjome į svetainę,atsisėdome ant sofos ir animacinius filmukus.Užmigome.
| |
| | | Mėta.* madhause rock!
parašiau : 295 free hugs : 0 prisijungiau : 2011-03-27
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Kv. 04 07, 2011 11:28 am | |
| Biški nepabaigtas paskutinis sakinys man atrodo , ten kur apie animacinius filmukus trūksta žiūrėjom gal? : D Tiesa sakant nebloga dalis,tiesa tai tik pirma dalis,bet aš lauksiu dar. : ) Prižadu skaitysiu. : ) | |
| | | Ingrid. Nesakyk ką man daryti, aš nesakysiu kur tau eiti.
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Kv. 04 07, 2011 11:53 am | |
| Aš nemoku pabaigti :D o pabaigiu neįdomiai visados ;D gal būtų ir taip geriau išėję :DD Bandysiu kitą kartą rašyti geriau :DD Malonu kad bent kiek patiko ^
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Kv. 04 07, 2011 12:14 pm | |
| jeigu ka reiketu padet ar patart,kreipkis padesiu. : ) O seip ta pabaiga cia tik dalies pabaiga,svarbiausia kad pabaigtum istorijos pabaiga gerai. : ) | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Pen. 04 08, 2011 2:41 pm | |
| Vėl neturiu ką veikt ;/ tai reiškia tik vieną - antrą skyrių ;D - Spoiler:
2 skryrius
Dienos vis bėgo,o iš ligoninės nebuvo jokių žinių.Manę kankino vienatvė,nes močiutė - mano geriausia draugė.Vis prisimenu kai buvau maža mes kartu žaisdavome ir kaip ji manę mokė doros,teisybės.Bet dabar jaučiuosi kaip tarp dviejų pasaulių.Aš neįsivaizduoju,ar būtų įmanoma iškentėti močiutės mirtį.Gyvenimas juk tęsiasi,o aš jame esu.Einu parko takeliu ir vis žiūriu į laimingus žmones kurie šypsosi,juokiasi.Mano veide nėra emocijų,o jas pakeistų tik močiutės pasveikimas.Vedžiodama šunį nuėjau į naująjį kaimelį,kurį rengia.Žvalgiausi visur ir tiesiog manę užplūdo toks jausmas,kad aš noriu laisvės.Atsegiau šuniuko pavadėlį ir pradėjau su juo žaisti,bėgioti pievoje,bet atsitrenkiau į vaikino pilvą. - Aš..aš..labai atsiprašau,- atsitraukiau ir pasižiūrėjau į vaikino veidą.Jis buvo tamsių plaukų,žalių akių ir šiaip gražių bruožų. - Ne,tai aš turėčiau atsiprašyti,- nepažystamasis nusišypsojo ir įdėmiai žiūrėjo į mano akis. - Ne,ne.Čia aš kalta,- pasimečiau,- Tai turbūt aš eisiu,-greitai apsisukai,pašaukiau šuniuką,užsegiau jam pavadėlį ir nuėjau galvodama apie tą vaikinuką,kurį atrodo įsimylėjau.Grįžusi namo pamačiau neįprasta vaizdą - mama,tėtis ir sesutė sedėdo virtuvėje ir jie verkė.Aš negalėjau susilaikyti,kai pamačiau kad mano šeima verkia ir pati pradėjau verkti.Aš numaniau kodėl jie verkė,todėl numečiau šuns pavadėlį ant grindų ir nubėgau į kambarį,ten griuvau į lovą ir ėmiau dar stipriau ašaroti,bet prisiminiau vaikinuką,kurį mačiau šiandien ir ėmiau apie jį galvoti.Manę nervino rytojus,kuris atrodė tuoj pat išauš.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Pen. 04 08, 2011 2:53 pm | |
| Biškeli buvo taip nelabai kai paminėjai kad ji turbūt įsimylėjo tą vaikinuką. Bet čia juk tavo fantazija. Šiaip buvo keliu dalyku prie kuriu kibo visas mano skaitymas,bet šiaip mintis tikrai gera. : ) Manau reikėjo parašyti kad mergina nuėjo pas tėvus ir paklausė ten kodėl jie verkia,jie būtu pasakę ir tada ji būtu išbėgus. :) Šiaip dar dėk ne į spoilerį ,nes raidės mažos sunku skaityt. : D Tęsk. :) | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Pen. 04 08, 2011 5:10 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Št. 04 09, 2011 4:32 pm | |
| menka kritika,tiesiog patarimai. : ) | |
| | | Calipso See, they don't give a fuck about you like I do.
parašiau : 1080 free hugs : 12 prisijungiau : 2010-12-05 amžius : 28 miestas : Panevėžys
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Št. 04 09, 2011 4:45 pm | |
| Na, taip pusiau. Trūksta tokių palyginimų ar kokių šmaikščių žodžių. Ko nooors tokio užkabinančio. Sekmės rašant. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Št. 04 09, 2011 6:36 pm | |
| Ačiū labai :)) atsižvelgsiu | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Pir. 04 11, 2011 12:58 pm | |
| 3 skyrius
Atėjo diena kurios aš visą savo givenimą nelaukiau - močiutės laidotuvės.Važiavom su mašina,aš sedėjau prie lango ir žiūrėjau į dangų,pievą,gamtą.Mano akyse kaupėsi liūdesio ir pasiilgimo ašaros.Aš nemėgau laidotuvių,nes visi yra apsirengę juodai,tai manę gazdino.Dėja man teko taip pat juodai apsirengti.Vos išlipusi iš mašinos apsižvalgiau,visi atrodė lyg žinotu kad rytoj mirtų: liūdni,nulenkę galvas ir ėjo taip pat keistai,su liūdesiu.Po kelių minučių jau stovėjau prie jos kapo.Ašaros pylėsi,aš negalėjau jų suvaldyti.Dariau tą ką reikėjo - medžiausi.Po kurio laiko baigėsi viskas ir važiavome namo.Grįžusi pasidariau kavos ir su puodeliu nuėjau prie lango,atsisėdau ant palangės ir prisiminiau visas akimirkas praleistas su močiute.Po kurio laiko išgirdau klyksma: - Gabija! - tai buvo mamos balsas,kuris man nepatiko - Ką? - suniurzusi atsakiau - Nueik į parduotuvę,- prieš akis pamačiau stovinčią,nuliūdusią mamą - Gerai,- palinksėjau. Mama parašė sąraša ko reikia ir aš jį paėmiau,ėmiau mintyse skaityti: ''Apelsinų sulčių Šokolado Margarino Sūrio Batono Ledų'' Pasiiemus sąrašą,apsimoviau striukę ir nubėgau į parduotuvę.Įėjusi į parduotuvę pamačiau vėl tą vaikinuką.''Nesuprantu,jis būtinai man turi painiotis?'' - mintyse pasakiau ir ėjau pro lentynas dėdama prekes,kurios buvo parašytos sąraše.Pamačiau kad ne viską įdėjau,palikau maišą su prekėmis prie pardavėjos,ir nuėjau pasiimti sūrio.Grįžusi susimokėjau ir išėjau,to vaikinuko jau nebebuvo.Po kelių minučių atsidūriau namie ir ėmiau krauti prekes ant stalo,kol pamačiau lapuką ir jame buvo parašyta: ''Labas.Aš nežinau nei tavo vardo,nei kur tu gyveni,bet tu man pasirodei faina.Aš norėčiau su tavimi susipažinti ir kad mes susitiktumėm.Galbūt jau plėšysi šį laišką - galbūt ne,bet susitikim rytoj,prie mažosios upės,15:00.'' Net nežinojau ar eit ar ne.Iki rytojaus pagalvosiu.Nuėjau miegoti ir galvojau apie tą laišką.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Tr. 04 20, 2011 4:18 pm | |
| Keletas klaidų yra,bet tai netrukdė,nes ne Lietuvių mokytoja esi kad be klaidų sugebėtum rašyti. Šiaip taip įdomiai gavos, su tuo vaikinuku. Ta prasme tas lapelis. Neparašėj paprastai,kad jis priėjo ir pasiūlė,ji sutiko. Bet parašiai taip sudominančiai. Labai laukiu tęsinio. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Tr. 04 27, 2011 11:46 am | |
| be klaidų aš nemoku rašyt ;DD gaaš,ačiū laabai! tęsinys manau greitai bus ;D | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Kv. 05 05, 2011 2:14 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Št. 05 14, 2011 6:17 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 1:55 pm | |
| Dažniau dėk dalis,nusibosta laukti. : DD O šita dalis nu NEREALI. Tik nepagavau truputėli kampo kodėl ji pravirko? Buvo tu klaidų,kurios trukdė skaitymui,tačiau į jas nežiūrint puiku. Noriu DAR,DAR,DAR. | |
| | | depeche alternative Alan Is My Sunshine
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 2:51 pm | |
| Ką aš žinau. Per trumpa. Trūksta labai daug dalykų. Labai jau greit viskas vyksta. | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 3:25 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 5:36 pm | |
| Kai fainai.. Noriu daar. : D | |
| | | depeche alternative Alan Is My Sunshine
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 5:38 pm | |
| - Spoiler:
tave kažkur mane kažkoks kažką numatydamas futbolo pamokose
daug skyrybos, stiliaus klaidų nepaisant to, šios dalys jau daug geresnės.
| |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Antr. 05 17, 2011 5:41 pm | |
| ačiūū ;) rytoj bus daugiau manau :D | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Tr. 05 18, 2011 1:42 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba Pir. 06 13, 2011 11:31 am | |
| Šiandien buvo eilinė diena kitiems,o man - ne.Tai buvo penktadienis ir šiandien vyks diskoteka,pirmoji diskoteka man,naujojoje mokykloje.Aš to džiaugsmo neslėpiau,buvau linksmai ir optimistiškai nusiteikus.Danielis vėl atėjo manęs palydėti į mokyklą.Nežinau kas man darosi,bet vos pamačiusi jį,mano širdutė suvirpa ir numanau kad aš jį įsimylėjau.Aš nežinojau,ar jis tą patį man jaučia ar ne,bet aš kažkodėl su juo dažnai buvau visur: per pertraukas,už mokyklos ir šiaip.Nuskambėjus pirmosios pamokos skambučiui,Danielis pasiūlė būti jo mergina,žinoma aš pasimečiau ir pradėjau įtemptai mąstyti,nors aš jį mylėjau,nenorėjau jam to parodyti,bet aš sutikau ir nuėjome į pamoką.Vėl sedėjau prie to mokslinčiaus,kuris pradėdavo man aiškinti viską apie pamokos temą,nors aš pati tą puikiai supratau.Bet man toks pyktis užėjo,kad rimtai pasižiūrėjus į jį pasakiau: - Gali užsičiaupti? aš viską puikiai suprantu ir man nereikia pagalbos,jeigu reikės nueisiu pas mokytoja,- kiek garsiau surikau ir visa klasė žiūrėjo į manę,nes tai buvau tikrai ne aš. - Bet kai reikės aš tau nepadėsiu,- atsakė Edvardas ir žiūrėjo į tas savo pratybas - Nei man reikia tavo pagalbos nei ką,- pavarčiau akis ir be mokytojos leidimo nuėjau prie Danielio ir atsitempiau ten kėdę. Žinoma,aš niekados nemokėjau geografijos,bet aš supratau ją.Danielis po kiek laiko pratarė: - Viskas gerai? - žiūrėjo tai į manę,tai į tą Edvardą - Taip,ačiū,- nusišypsojau ir pradėjau pildyti pratybas. Šis įvykis tikrai buvo įsimintinas,o kitas pamokos praėjo taip greitai,kad atrodė kad čia eina pertraukos.Pavargusi ėjau namo viena,nes Danielis turėjo žaisti krepšinį,nes pirmadienį jis žais runktynėse.Eidama namo,pamačiau Edvardą,kuris priėjo prie manęs ir paklausė: - Eisi į diskoteką? - Eisiu,- žiūrėjau ne į jį,o į kažkokį medį - Su kuo? - vėl jis paklausė - Turbūt kad viena,- vis žiūrėjau į tą patį medį,nes jis taip juokingai atrodė su ta savo šukuosena,kad bijojau prasijuokti. - Nori eit su manim? - jis atsistojo taip,kad aš to medžio nebemačiau,o mačiau jo galvą,tad pradėjau juoktis - Aišku kad ne,- pradėjau juoktis dar stipriau ir nuėjau. Mačiau tą vargšelį,kurį palikau ant ledo ir nesusitvardžiusi nukritau ant žemės ir juokiausi vis dar.Nuėjus namo pradėjau ieškoti spintoje kietų drabužių,su kuriais žadėjau eiti į diskoteką.Radau baltus gražius marškinius ir juodas kelnes su gražiais juodais kedukais.Po to juos apsirengiau ir paskambinau Danieliui: - Labas Dani - Sveika - Eisi į diskoteką? - Jeigu tu eisi ir aš eisiu - Tai aš eisiu,susitinkam prie mokyklos,gerai? - Gerai Tada baigėsi pokalbis ir po kiek laiko mes jau buvome diskotekoje.Niekas nebudėjo joje,tik vyresniokai,kurie rūkė ir gėrė.Danielius prisidėjo prie jų,o aš šokau su kitomis,kol kažkas manęs nenusitempė į kažkokį užkampį,ten buvo tas pats mokslinčius Edvardas,kuris lindo prie manęs ir glaustėsi.Aš pasijutau labai nejaukiai ir stumdžiau jį,bet jis ignoravo stumdymus ir bučiavo manę.Aš rėkiau,labai garsiai rėkiau,bet muzika buvo garsesnė už mano riksmus.Aš jam trenkiau į jo tarpukojį ir verkdama nubėgau atsisėsti už diskotekos,kur tyliau.Verkiau,atrodė kad iš ašarų pasidarys bala.Pamačiau ateinantį Danielį ir užsidengiau veidą,šluostydama ašaras,nenorėjau kad jis tą pamatytų,bet jis patraukė mano rankas nuo veido ir pamatė mano ašaras. - Kas atsitiko? - žiūrėjo jis į manę - E..Edvar..Edvardas,- pradėjau verkti vis labiau ir labiau. - Ką jis tau padarė? - su savo delnais užėmė mano pečius ir laikė - Glaustėsi prie manęs,- su rankove pradėjau valyti ašaras ir pamačiau kaip Danielis nubėgo į diskoteką atgal ir staiga ten styravo ne tamsa,o šviesa ir ne muzika,o tyla.Aš nuėjau ten ir pamačiau kaip jiedu mušosi.Edvardas gulėjo ant žemės,o Danielius buvo ant jo atsisėdęs ir daužė jam veidą su kumščiu,o visi skandavo: Danieli,Danieli,Danieli! .Aš ėmiau atitraukti Dani nuo jo,bet žinoma jis stipresnis ir toliau jį mušo,kol galiausiai jis buvo praradęs samonę ir vėl buvo paprasta diskoteka.Aš išbėgau namo,nieko nesakius jam. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Ingridos rašyba | |
| |
| | | | Ingridos rašyba | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|