parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
Temos pavadinimas: enjoy the silence Tr. 04 27, 2011 1:30 pm
Dabar įsitikinau, kad svajoti ir tų svajonių neįgyvendinti yra labai blogai.
<>
Šaunuole, dabar galėsi tenkintis vien žvilgsniu. Ką aš galėjau padaryti? Juk buvai sau pažadėjusi.. Iš vakar vakaro. Koks skirtumas. Mano planai visad pakrypsta taip, kaip nereikia. Taip ir turėjo būti. Bukos svajonės. Žinojai, kad taip bus. Tai ne. Nors, kartais pasvajoju, gal, jei būčiau bent kiek drąsesnė ir pavyktų. Šaunūs vakarai. Tylėk. Nuo vakar jau geriau, ką? Ak, tu. Iš kur tu taip viską gerai žinai? Po velnių, taigi žinai, kad kažkas vyksta. Gal jau nustojai kiekvieną sutiktą žmogų mintyse kritikuoti? Tavo džiaugsmui, kiek apsiraminau. Tiksliau, mano smegenys. Aš to nenoriu, man to nereikia. Kas tau po velnių darosi? Nežinau. Jau gerus metus man taip. Vakar vakare kažkas įvyko. Dabar bandant prisiminti senas svajones ir norus atsitrenkiu tarsi į sieną. Viskas dabar taip aišku ir ryšku, pradedu jausti kur noriu būti ir ką daryti.. .. Ir dar manipuliuoti žmonėmis. Pamiršau šitai. Norėjau keršto, bet pagalvojau, kad nebesu mažas vaikas, kuris vienu metu ir draugauja ir ne. Tai ką planuoji toliau daryti? Nieko. Gyvenu šia diena. Turiu porą norų, kurie tikrai išsipildys. Aš tai žinau. Kurgi ne. Man jau sekasi.
Electron. Bitch, You know that damn well. You ate my cookies!
pirmas visai realus (: but the second is just a stupid dream. ačiū. normaliai. stengiuos laikytis, neskaitant to, kad visi nešasi ant manęs nekentimo manijos.
parašiau : 180 free hugs : 8 prisijungiau : 2011-02-15 amžius : 26 miestas : MONOWI, Nebraska.
Temos pavadinimas: Re: enjoy the silence Tr. 05 25, 2011 2:28 pm
Ėhh...
Trečiadienis - sunkiausia savaitės diena; Trečiadienis - daugiausiai pamokų; Trečiadienis - Fizika ir dvi matiekos; Trečiadienis - daug namų darbų; Trečiadienis - mažiausiai muzikos; Trečiadienis - pikti mokytojai; Trečiadienis - blogas oras; Trečiadienis - keistas draugų elgesys; Trečiadienis - daugiausiai šlykščios muzikos; Trečiadienis - mano PC lagina; Trečiadienis, trečiadienis, trečiadienis.....
Pi***dienis, turiu pasakyt.
Jei kąnors sugalvoju, tai TIK ne trečiadienį. Trečiadieniais man kūrybos krizė. Trečiadieniais išleidžiu daugiausiai pinigų.
Ir dar.
Nebeapsimetinėsiu, kad mane dar NORS KIEK veža tie suknisiti bumčikai. Pradėsiu pirkti DM albumus, bet jaučiu kol visus surinksiu - pražilsiu. Mane šiandien gerai pakrušo. Ir ne betkas o tikrų tikriausia kruša. Prie Min- daugo tilto.
Sėkmės.
P.S.: MM žino ką perdirba.