Madhouse
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Art is the only way to run away without leaving home.

rodiklisLatest imagesIeškotiRegistruotisPrisijungti

Žaidžiam gyvenimą?

Go down 
+5
PinkMuffin.
Iev.
doberman.
forest.
obuoliniskaktusas.
9 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
Iev.
When you say ‘yes’ to others, make sure you are not saying ‘no’ to yourself.
Iev.

parašiau : 1620
free hugs : 30
prisijungiau : 2011-02-12
amžius : 30

Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:09 pm

Čia grąsinimas??? O.o nu jeigu taip, tai tada neišaudosiu ;S nenoriu, kad pabėgtum :x
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
man naktis kaip diena, o diena kaip naktis. gal numirsiu rytoj, gal nemirsiu išvis.
obuoliniskaktusas.

parašiau : 1157
free hugs : 3
amžius : 28

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:11 pm

Čia vienintelis būdas išsigelbėt nuo išnaudojimo.;D
bet žinoma juokaunu iš čia pabėgt be šansų.xD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:19 pm

Tada gerai ;DD tai, kai netingėsi, rašyk, rašyk ;D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
man naktis kaip diena, o diena kaip naktis. gal numirsiu rytoj, gal nemirsiu išvis.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:21 pm

nežinau kada čia kaip ir kas bus. Nes arba galiu rašyt taip, kad tuoj baigsis istorija arba velt š.xDDD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:31 pm

tai tu daryk kaip tu nori :DD va tame ir esmė, pas tave viskas labai greitai įvyko, žinoma, man nerealiai patiko, kad neišplėsta ir panašiai, tačiau kai viską per greit surašai, paskui ir nebelieka gerų minčių :) žodžiu, tikiuosi, kad istoriją dar nesibaigs :D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:36 pm

Manau ir aš, kad nesibaigs, nes jau kažką surezgiau.;D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:38 pm

Aaaaaa jėėėė!!! Tada laukiu tęsinio. Palik kažkokio paslaptingumo, kad galėtum pratęst kuo daugiau, o tik vėliau užvirtų didžiausia kulminacija ;D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:41 pm

va va, aš jau dabar mintyse rezgu kažką, tikiuosi iki ryt nepamiršt.: D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeSk. 02 27, 2011 8:43 pm

Užsirašyyyyk!!! Žiūrėk tu man, nebandai pamiršt ;D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 1:32 pm

Žirkles susivyniojusi į nosinę, pasidėjau į kuprinę, kad vėl manęs neapkaltintų. Nepastebėta išsilinkau iš ligoninės. Lauke buvo labai tamsu, nežinojau nei kur eit, nei ką daryt. Ėjau viena tamsia gatve, kurioje net žibintai nebešvietė, bet staiga suskambo telefonas išsitraukiau jį ir pamačiau jog skambina senelė, greit atsiliepiau, stengiausi atrodyt kuo linksmesnė:
- Klausau.
- Labas, Ana. Kaip gyveni?
- Gerai, nuobodu čia miestely. O kaip jūs, kaip mama? Kodėl vis negrįžta?
- Na... Dėl jos ir paskambinau. - kažkokiu keistu balso onu pasakė senelė.
- Tai sakyk. - šypsojaus.
- Tavo mama. . vakar mirė. - tyliai ištarė senelė.
- Ką? Ką Tu pasakei?
- Ji..
- Aš girdėjau. - susinervinau visiškai. - Kaip suprast mirė? O sesuo?
- Ji taip pat.
- Kas joms atsitiko???
- Tiksliai nežinau, bet mamos draugė tuometu buvusi su jomis sakė, kad parke prie jų privažiavo kažkoks vaikinas, prisistatė kažkokiu tėčio bendradarbiu, kad jas gali nuvežt į Lietuvą, nes atseit turi du atliekamus bilietus. O vėliau kažkokia paauglių porelė rado jas miške, sesutė mirė iškart, o mama dar ilgai gulėjo komoj... - senelės balse jautėsi ašaros.
- O gal ta jos draugė pasakojo kaip jis atrodė?
- Aha. Sakė jog jis vidutinio ūgio, gan sportiško sudėjimo, šviesių plaukų. Maždaug 25-erių amžiaus.
- O..o..tai gal sakė kaip apsirengęs?
- Paprastais `ADIDAS` treningais ir kedais. Ji sakė pastebėjusi jo mašinoje kažkokį keistą pakelį su spalvotom tabletėm, bet paklausus kas tai atsakė jog saldainiai. - kalbėjo toliau.
- Ekstazi.. - tyliai sumurmėjau.
- Ką? Kalbėk garsiau, nelabai girdžiu.
- Ne, nieko, sakau, kad nesąmonė visas šitas reikalas.
- Ai ir dar sakė, kad nori surast Tave ir pakalbėt apie tėvą.
- Kas taip sakė?
- Jis, Tavo mamai.
- Kąą? - išsižiojau. Negi jis nori išžudyt visą mūsų šeimą? Buvau beveik įsitikinus, kad tai tas pats vaikinas, kurį tą vakarą mačiau išeinantį su pinigais.. - Atleisk, senele, turiu bėgt. Iki. - padėjau ragelį ir pamažu patraukiau prie policijos. Įėjau į vidų, budintysis miegojo, priėjau ir surėkiau:
- Labas rytas!
Vargšelis net šoktelėjo ir vos nenukrito nuo kėdės:
- Ko.. - prasikrapštė akis. - Juk čia Tu. Juk..
- Taip mane vakar nuvežė į psichiatrinę. Su kuo turėčiau pasikalbėt?
- Einam. - susirūpinęs pasakė jis. - Eik priekyje. - o taip negi ir jis manęs bijo? Priėjom duris ant, kurių įskaičiau tik vardą 'Romas'
'Mhm, labai fainai čia.' Budintysis pasibeldė į duris:
- Prašom.! - iš kabineto pasigirdo tas klaikus balsas, kuris tada sustabdė mus rūsyje. Atsidarė durys.
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 2:02 pm

Wyyyyy dar, dar, dar, daaaaaaaaaar!!! :DD Šauniai sugalvota, tik galėjai kitą šalį parinkti arba rašyti, kad tiesiog grįštų namo ;) Bet čia tik maža pastabėlė, nes nelabai tinka Lietuva tokiems kūriniams :D
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

parašiau : 1657
free hugs : 16
prisijungiau : 2010-12-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 2:23 pm

kai kietai!!!
laukiu tesinio!
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 3:08 pm

Ieva, ai nežinau Lietuva man ir liks Lietuva.: DDD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 3:11 pm

Nu man ir Lietuva yr Lietuva, beeet, kažkodėl aš niekad nerašiau savo kūriniuose Lietuvos vardo ;D nu bet čia tik šiaip, viskas šaunu, laukiu daaaar!
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 3:41 pm

Įėjau į kabinetą, kuris nebuvo toks jaukus kaip ten ligoninėj. Prisiminus visa tai per kūną perėjo šiurpuliukai. Mano mintis pertraukė tas Romas:
- Gali eit. - mostelėjo budinčiąjam. - O, Tu..
- Sėsk, pakalbėsim. - pertraukiau ir atsisėdau prieš jį.
- Tiek to, tarkim negirdėjau, kad ką tik amne pertraukei. - jis nusiėmė akinius ir pasidėjęs juos į šoną susidėjo rankas ant stalo sunėręs į vieną didelį kumštį. - Argi neturėtum būt ligoninėj ir gydytis?
- Gydytis nuo ko? - pakėliau tobulai išpešiotą antakį.
- Nuo narkotikų ir visų psichinių sutrikimų. - ramiai kalbėjo jis.
- Ehem. - atsikrenkščiau. - Kiek žinau psichiatrinėj nelabai gydo narkomanus. - žiūrėdama į jį kalbėjau. - O psichinių sutrikimų neturiu, štai todėl aš čia.
- Tai Tave išleido? - kamantinėjo.
- Galima ir taip sakyti.
- O kodėl tuomet man daktaras nepaskambino?
- Aaai, neturėjo jis laiko, atvežė mane čia, o pats atostogaut išvažiavo. - šypsojaus.
- O kur?
- Ai nežinau, nepamenu. Sakė kažką, bet pamiršau.
- Ilgam? - man jau ėmė rodytis, kad jam įdomiau to iškrypėlio reikalai nei mano.
- Manau, kad pakankamai ilgam. - linktelėjau ir vėl akyse stovėjo tas vaizdas kai jis gulėjo su iš balto, raudonu virtusiu chalatu.
- Viskas aišku. Bet kodėl nepabėgai? Juk žinai, kad ilgai sėdėsi.
- Nepabėgau, nes noriu pasikalbėt.
- Bet juk Tave vistiek sodinsim, negi tikrai nenori būt laisva? Laisvai galėjai vaikščiot gatvėm. - `Dieve mano jis policininkas ar ne?` - pati sau mąsčiau kol jis kalbėjo.
- Nu, aš turiu jum kai ką pasakyt. - pavarčiau akis.
- Na, sakyk. - jis patogiau įsitaisė kėdėje.
- Aš nesu žudikė..
- Jei atėjai kabint makaronų, nevark.
- Ei, tai galbūt jūs manęs nebepertraukinėkit?? - kreivai žvilgtelėjau į jį.
- Viskas, mes atsiskaitę, nebepertraukinėsiu. - nusijuokė jis. 'Ar man tik vaidenasi ar rimtai jis trenktas?' - vis nesitraukė ši mintis iš mano galvos.
- Na, tai žodžiu viskas buvo labai paprastai, mama su sesute išvyko į Londoną, o aš likau su tėvu, jis prekiavo narkotikais.. Tylėkit! - sušukau, nes mačiau, kad žiojosi pertraukti mane. - Taigi, tą vakarą kai mama jau buo išvykus jis į namus atsitempė meilužę, mano geriausią draugę. Apsipykau su juo ir nusprendžiau dingt iš to pragaro. Išėjus supratau, kad palikau telefoną, todėl teko grįžt. Kol jo ieškojau, tėvų kambary pasigirdo klyksmas, pravėrus duris pamačiau kaip iš kambario išėjo kažkoks vaikinukas skaičiuodamas pinigus. Įėjus į miegamajį pamačiau nužudytus tėtį ir draugę.
- Kaip tada Tavo pirštų antspaudai atsirado ant peilio? - paklausė.
- Na, turėkit kantrybės. - atsidusau. - Taigi išeidama prie durų radau numesta tą peilį, kuriuo ir buvo įvykdyta žmogžudystė, paėmiau jį, pavarčiau rankose supratus, kad iš jo jokios naudos numečiau jį kažkur ant pievutės.
- O kaip atrodė tas vaikinas? - lyg niekur nieko paklausė.
- Na, jis buvo šviesių plaukų, sportiško sudėjimo...a, dar buvo apsirengęs `ADIDAS` treningais ir.. - staiga pasigirdo beldimas į duris.
- Prašom
! - riktelėjo policininkas ir pažiūrėjęs į mane tarė - Ir...?
- Ir ..
- Štai, Romai, sūnus nori su Tavim pasikalbėt.
`Negi niekas taip ir neleis pabaigt sakinio?` - pamąsčiau ir pavarčiau akis. Smalsumo pagauta atsisukau ir už savęs pamačiau ne ką kitą, o tą žudiką. Taip, taip, būtent jį. Nieko nelaukus, o gal tiesiog pykčio pagauta pašokau iš kėdės ir pribėgau prie jo:
- Kvaily, Tu nužudei mano šeimą
! Per tave aš kaltinama žmogžudyste! Tu sugadinai man gyvenimą, kvaily! - priėjęs budintysis patraukė mane nuo to vaikinuko. - Paleisk mane! - surikau.
- Jis? - pakėlęs antakius į mane pažiūrėjo policininkas. - Juk taip negali būt.
- Kaip tai negali būt? - žiūrėjau į jį. - Gal jis angelas? Ar koks šventasis?
- Ne, jis mano sūnus. - šyptelėjo.
- Tai žinokit, kad jūsų sūnus, narkomanas, žudikas ir pats didžiausias kvailys.
- Neturi įrodymų, durnele. - nusijuokė tas blondinas, jei tik būčiau galėjus jau dabar būčiau ir jį nudūrus tom žirklėm, bet nenorėjau prisidaryt daugiau bėdų.
- Turiu. Londone yra žmogus, kuris matė, kaip išsivežei mano mamą su sese ir vėliau per Tave jos mirė. Aš įrodysiu ir Tu sėsi už grotų, ilgam sėsi. - žiūrėjau į jį neapykantos pilnu žvilgsniu.
- Ei, ei, kaip kalbi? Žiūėk ką šmeiži. Savo nuodėmes nori suverst nekaltam vaikinui?
- Žinai ką? Susikišk Tu tą savo nekaltą vaikiną ten kur nesueina
! - stvėriau kuprinę ir užtreenkus duris išėjau iš ten.
Kaip visuomet, sėdėjau ant to suoliuko. To, kuris pakeitė mano gyvenimą. Per jį sutikau Titą, pradėjau vartot narkotikus, žudyt.. Sėdėjau ir verkiau, o kas man beliko. Nebeturiu šeimos, nebeturiu Tito, net Alisa su ta visa šaika nežinia kur. Kažkas kišenėje, durstė koją, įkišus ranką užčiuopiau kai ką, kas suteikė lašelį vilties. Atsistojau ir tiesiai takeliu nuėjau.
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 3:52 pm

įdomiai, tesinio!
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 3:58 pm

OMG :DD tik tegul nieko sau nepasidaro!!!!!!!!! :DDD
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 4:34 pm

taip ir tikėjausi, geroj vietoj sustojau.: D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 4:37 pm

Sustojai tikrai geroj vietoj :DD aš dar nepamiršau, kad ji su savim turi žirkles :DD
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 4:48 pm

pasakyčiau kai ką, bet patylėsiu.;D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 4:58 pm

Tylėk :DD nesakyk, rašyk toliau ;D šiandien bus?? ;D
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 5:40 pm

aišku bus :DDD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 5:42 pm

:DD Per dieną bent po tris ;D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 7:05 pm

Ką jūs čia dabar be manęs sprendžiat?o.o
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 7:12 pm

Nieko, nieko ;x
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 7:15 pm

tu tik rašyk : DD
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 7:40 pm

Žo, buvau sumezgus tokią dalį, kad net man ji atrodė tiesiog perfect, bet turėdama tobulą protą netyčia paspaudžiau `atgal` ir dingo viskas.: D So, nepažadu, kad bus normalu.: D

Einant buvo velniškai šalta, bet tas mažas daikčiukas rankoje šildė. Pagaliau prėjau namą, kaip bebūtų keista svetainėje degė šviesa. Nedrąsiai priėjus prie durų pabeldžiau į jas, abejojau ar jos ir šįkart man atsivers, bet klydau, jos atsidarė net greičiau nei tikėjausi.
- Ana? Ką...ką Tu..- pradėjo mikčiot lyg vaiduoklį būtų pamatęs.
- Atėjau grąžint rakto. - ir padavus raktelį apsisukau ir lėtai žingsniais tolau nuo to namo, kuris davė tiek džiaugsmo, o skaudžiausia buvo tai, kad tolau nuo Jo.
- Ana, juk Tu ne dėl jo atėjai ar ne? - atsisukus pamačiau kaip jis besišypsodamas ta savo kerinčia šypsena žvelgė į mane.
- Ne.. - tyliai sumurmėjau.
- Užeik. - pasitraukė nuo slenksčio ir praleido mane. Susėdom svetainėje. - Na, pasakok. - žiūrėdamas į mane susidomėjimo kupinu žvilgsniu pasakė.
- Na, kai buvau psichologo kabinete jis norėjo mane...išprievartaut. - per kūną perėjo šiurpuliukai vien pagalvojus apie tai.
- O Tu..? - laukė sakinio pabaigos.
- ..nudūriau jį žirklėmis, o tada pabėgau. - nuleidau galvą. Žinojau, kad smukau jo akyse iki pačios bedugnės. Dabar laukiau kol jis pradės šaukt ant manęs ir išvarys iš čia, bet ne jis tepasakė:
- Tęsk.
- Tada paskambino senelė, pasakė, kad buvo nužudytos mama ir sesė. Tai padarė tas pats vaikinas, kurį tą vakarą mačiau savo namuose. Nieko nelaukdama nuėjau į policiją, viską papasakojau tam pareigūnui, kuris tą karta išsivežė visus iš to namo. Kai pradėjau pasakot kaip atrodo žudikas į kabinetą įėjo jo sūnus... - čia balsas užstrigo. - jis ir buvo tas žudikas.
- O ką jie Tau sakė?
- Jis pasakė "Neturi įrodymų, durnele." o jo tėvas pradėjo aiškint, kad jo sūnus negali būt toks ir tralialia. O aš pasakius 'Susikišk Tu jį...' išėjau ir užtrenkiau duris.
- Hm.. Gal dar ką pastebėjai? - klausinėjo.
- Na, kai pasakojau, kad mane atvežė tas daktaras iki čia jis paklausė kodėl atėjau, kodėl nepabėgau..
Kambary tvyrojo nejauki tyla.
- Titai, jis nori mane nužudyt, jis ieškos manęs. Man reikia pasislėpt. Man reikia į negyvenamą salą. Jis ieškos manęs. Aš žinau. Titai... ką man daryt.. ? - puoliau į neviltį.
Jis priėjo ir atsisėdęs šalia apkabino, o aš žinoma pravirkau. Jaučiausi labai silpna kelias dienas buvau nieko nevalgius, ką bekalbėt apie narkotikus ir visa tą makalynę, kurią turiu patirt.
- Na, na, viskas bus gerai, mes išvažiuosim iš čia. - bandė ramint.
- Bet..juk čia Tavo draugai.. giminės. Juk negali jų palikt. - pažiūrėjau į jį apsiašarojusiomis akimis.
- Dabar man svarbiausia Tu. - jis šypsojosi. Kūną užliejo šiluma, džiaugiausi, kad atėjau čia.
- O palauk, o Tu tas žirkles ten taip ir palikai? - staiga lyg atsitokėjęs paklausė Titas.
- Ne, nebebuvau tokia durna, paėmiau su savimi. - šyptelėjau.
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 7:55 pm

goood Yaaay
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimePir. 02 28, 2011 8:02 pm

danke.
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:16 pm

Buvau labai pavargus, todėl užlipau laiptais, įėjau į kambarį ir kritus ant lovos pradėjau mąstyt kuo taip nusikaltau. Kodėl viskas nuo to nelemto vakaro pasikeitė? Kodėl būtinai turėjau grįžt to telefono pasiimt? Kodėl kai Titas išvažiavo būtinai turėjau sutikt Alisą, pradėt vartot...tą bjaurastį? Kodėl negaliu gyvent kaip normali paauglė? Kentėt dėl tokių banalybių kaip visoskios meilės, maištaut dėl mokslų, kodėl būtinai turiu kęst visą šitą jovalą? Kodėl... vienintelis klausimas neduodantis ramybės, neleidžiantis nė akių sumerkt, nes vos užsimerkus matau viską lyg filmą. Kaip pykstasi tėvai, mama išvažiuoja, tėtis, meilužė, pabėgu iš namų, vėl grįžtu, klyksmas, kraujas, peilis, Titas, narkotikai, pistoletas, psichiatrinė, žmogžudystė, policija, ašaros, daug ašarų, vėl Titas, jo namai, svetainė... ir sapnas nutrūksta. Atsisėdu čia pat lovoje. Miegojau vos kelias minutes.
- O kas toliau? Kaip viskas baigsis? - kalbėjau žiūrėdama į sieną. - Ooo, Tu susituoksi su Titu, visis bus laimingi, žudiką uždarys į kalėjimą, susirasi nuostabių draugų... - sustojau. O šaunu, aš dar ir su savimi kalbuosi. Nevilties apimta vėl atsiguliau. Gulėdama tyrinėjau spintos, stalo, lempos kontūrus. Žzilgtelėjau į veidrodį, kuris gėrė šviesą sklindančią nuo lango ir išsigandau. Veidrodyje matėsi kažkokia judanti figūra.
- Ai, medžiai. - ir staigiai vėl atsisėdau, juk prie Tito namų neauga medžiai. Pamaniau, kad tai vis dar veikia narkotikai, vėl atsiguliau. Tačiau vėl teko atsisėst..
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:32 pm

DAr įdėsi?? :DD nooooriu šiandienai daugiau :)
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:37 pm

Šiandien? Juokauji tikiuosi?; D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:38 pm

Neee. Labai noriu :)
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:38 pm

Na, pabandysiu. (:
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 4:47 pm

laukiam!dar! :DD
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 5:02 pm

Jūs mane išnaudojat....: D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 5:03 pm

Neee, mes tik laukiam :D
p.s. man priklausomybė nuo šito kūrinio.
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 5:08 pm

labai blogai, negalima rašyt toliau.: D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 5:21 pm

neeee :DD čia labai gerai :D seniai taip buvau prisirišus prie kokio kūrinio :)
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 7:14 pm

Kažkas pabarbeno į langą.
`Dieve, mano, negi man vaidenasi?` - maniau jog tikrai kraustausi iš proto su visais lagaminais ir baldais. Bijojau atsisukt į langą, juk nežinojau kas ten gali būt. `Ei, juk tai sapnas.` - nusišypsojau ir žnybtelėjau sau į ranką, bet deja nepabudau ir veidrodyje vis dar mačiau tą figūrą. Greit parašiau Titui žinutę:
"Ateik į kambarį, bet labai tyliai ir be jokių šviesų! Kuo greičiau!" išsiunčiau ir sėdėjau žiūrėdama į veidrodį, kuriame vis juodavo figūra. Nesitikėjau, kad Titas ateis, nes jau buvo labai vėlu ir jis matyt miegojo, tačiau mano laimei, labai tyliai atsivėrė durys.
- Kas atsitiko? - pašnabždom paklausė jis.
- Laikyk mane kvaile, beprote, bet pažiūrėk pro langą, kuris prieš veidrodį. Tik neik arti. - tyliai kalbėjau nenuleisdama akių nuo to stiklinio daikto, kuriame galim matyt savo atvaizdą. Keista, bet Titas pakluso, labai tyliai priėjo prie lango ir akies krašteliu žvilgtelėjęs atsisuko į mane.
- Na, kas? - sunerimus paklausiau aš.
- Am.. na.. - jis ieškojo tinkamų žodžių tik nesupratau kam ar, kad praneštų jog man pasimaišė ar, kad apibūdintų ką mato.
- Sakyk pagaliau. - nekantravau.
- Ten.. tas..na, tas.. - kažką neaiškiai mikčiojo. Pamaniau jog atsakymo nesulauksiu, todėl pati tyliai priėjau prie lango pamačiusi kas mane taip gąsdino visą šį laiką, tai buvo tas pats žudikas, policininko sūnus. Jis bandė kažką įžiūrėt pro langą.
- Titai, aš velniškai bijau. - drebančiu balsu vos išlemenau.
- Pasislėpk ten už lovos. - pasakė jis ir atsistojęs prieš langą jį šiek tiek pravėrė.:
- Em, labas vak..naktis šiaip ką čia veiki ir kas būsi? - labai tvirtu balsu kalbėjo jis.
- Na.. aš.. aš tik ieškau merginos. - suglumęs atsakė balsas.
- Kokios dar merginos?
- Anos.
- Kas ji tokia? Juk čia Tau ne viešnamis
- A, atleisk, matyt supainiojau adresą, man vienas žmogus sakė, kad Tu kažkoks Titas, o pas Tave apsistojus ta mergiukštė.
- Matyt tie du kažko prisidirbo? Nes tas vaikinas.. am, pamiršau jo vardą. Dar vakare labai skubiai norėjo išnuomot namą, o kadangi buvo pigu tai išsinuomojau aš.
- O gal žinai kur jie išvyko?
- Na, minėjo kažką panašaus į... kaip jie ten sakė.. - jis delsė laiką, matyt galvojo kuo toliau esantį miestą, o gal net šalį. - A, taip, jie išvyko į Portugaliją. - linktelėjo jis.
- O gal sakė kodėl turi išvykt?
- Aha, nes mergina nužudė savo tėvą ir nori pabėgt nu policijos, manau turėtum paskubėt.
- Ačiū, labai padėjai.
Titas uždarė langą:
- Jau saugu. - atsistojusi mačiau jo veide šypseną.
- Niekada nesusimąstei parašyt kokios knygos? - tyliai nusijuokiau.
- O ne. - ir jis taip pat nusijuokė. Kambaryje lyg ir šviesiau pasidarė nuo to juoko. - Na, gerai, einam miegot. - pasakė priėjęs prie durų.
- Ne, šiandien pasilik čia, o jei vėl ateis koks siaubas baubas? - apsimečiau labai rimta, bet vos tramdžiau juoką.
- Oi, Tu, mano, siaube baube. - nusijuokė jis. - Supermenas skuba į pagalbą. - šyptelėjo.
Atsigulę labai greit užmigom. Visi šitie įvykiai labai nuvargino, todėl ir atsikėlėm gerokai po pietų.
Kadangi atsibudau pirma, nuėjusi po dušu, pradėjau ruošt pusryčius, kad nešvaistyčiau laiko veltui.
- Mmm. Kas čia taip kvepia? - pasigirdo Tito balsas.
- Na, dar nežinau kas gausis, nesu labai gera kulinarė. - nusijuokiau.

Nepykit, nu, bet šita dalis paprasta. Nes man būtent šita dalis kilo košmarą susapnavus.xDD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 7:26 pm

Gera ta dalis :DDD man patiko, kad atslūgo :)
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 7:47 pm

Na, tai aš ir pamaniau, kad reik duot bent kelias dalis veikėjam ramiai pagyvent.: D
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 7:55 pm

va, manau tikrai reikėtu daugiau tokių ramių, nes per dažnai viskas vyksta :DD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 8:05 pm

Vargšė mergaitė šitiek daug ištvert turėjo :x ;D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeAntr. 03 01, 2011 8:12 pm

Edvinai, skaitai mano mintis.;DDDD
Atgal į viršų Go down
forest.
madhause rock!

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeTr. 03 02, 2011 11:09 am

tai smagu, kad skaitau kažko mintis, nu tesinio!!!
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeTr. 03 02, 2011 1:34 pm

nu bus gal kadanors.."D
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeTr. 03 02, 2011 2:04 pm

Šiandien įdėėėėk :D
Atgal į viršų Go down
obuoliniskaktusas.
obuoliniskaktusas.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeTr. 03 02, 2011 2:18 pm

Nemanau, kad šiandien bus.;DD
Atgal į viršų Go down
Iev.
Iev.

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitimeTr. 03 02, 2011 2:38 pm

eeeei :D
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Žaidžiam gyvenimą?   Žaidžiam gyvenimą? - Page 2 Icon_minitime

Atgal į viršų Go down

Žaidžiam gyvenimą?
Atgal į viršų 
Puslapis 23Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next