man pasirodė, kad tu nubudai. arba čia tiesiog pasidarė šilčiau
parašiau : 116 free hugs : 7 prisijungiau : 2011-03-30 amžius : 29 miestas : vilnius
Temos pavadinimas: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut? Tr. 03 30, 2011 2:47 pm
du tūkstančiai vienuolikti metai kovo trisdešimta diena septyniolika valandų : keturiasdešimt trys minutės
o taip, galų gale išsiunčiau tą dramą. viskas, prisiekiu, kad balandžio mėnesio užduotį įveiksiu iki atostogų. girdit? IKI ATOSTOGŲ ir nieko nežinau. kitaip galėsite mane mesti iš NMA, va taip va. kas nors išjunkite saulę, labai prašau. kažkaip erzina jinai mane, kai negaliu išeiti į lauką. nors ne - palikit ją, gal bent dėl jos išlysiu į savo kambarį. reikia man išsilakstyti savo devyniasdešimties kvadratinių metrų bute, papūsti muilo burbulų ir įkvėpti sau tikro optimizmo, o ne apsimestinio. tiesa, gal žinot, ką reikėtų daryti, kad galėčiau atsikratyti įpročio "oh no, aš ir vėl įsimylėjau tą, kuris myli kitą"?
oh, let it be. einu dar sriubos iš pakelio pasidarysiu ir gal ką nors beprotiško padarysiu. kitaip sprogsiu.
this one's for dancing, fellas!
dervišo šokis.
parašiau : 116 free hugs : 7 prisijungiau : 2011-03-30 amžius : 29 miestas : vilnius
Temos pavadinimas: Re: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut? Št. 04 02, 2011 3:15 pm
du tūkstančiai vienuolikti metai balandžio antra diena aštuoniolika valandų : dvylika minučių
galite man sakyti ką norite, tačiau jis tikrai burtininkas. tikrai. buvau, jaučiau ir gyvenau jo magija.
dervišo šokis.
Temos pavadinimas: Re: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut? Tr. 05 04, 2011 1:00 pm
du tūkstančiai vienuolikti metai gegužės ketvirta diena penkiolika valandų : penkiasdešimt keturios minutės
"tai, ką man sakai, tėra tik tušti pažadai"
pranykus buvau kažkaip, ar ne? gal būtų nieko pasipasakoti, kur? repeticijos, repeticijos... šeštadienį choro konkursas buvo. nieko nelaimėjom, o darbo tai kokią toną įdėjau. šiandien, va, buvo prancūziškos dainos konkursas. antra vieta. nieko gal, sakau. ypatingai, kai pirmą gavo kolektyvas su Kamile Gudmontaite! ryt nersiu į spektaklio statymą su trupe. o kur dar kūrybinės nakties organizavimas? nors patinka man tai. ir Žilvinas atvažiuos, ir dalyvaus mūsų gimnaziją praietais metais baigę vaikinuikai.. smagu!
bet jau pavargau. ir mokytis nebenoriu. nušaukit kas nors mane?
linkėjimai.
Mutabor madhause rock!
parašiau : 179 free hugs : 11 prisijungiau : 2011-05-02 amžius : 28 miestas : Venera
Temos pavadinimas: Re: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut? Tr. 05 18, 2011 1:43 pm
bum.
dėl pavargimo - ne tu viena. dėl nušovimo - ne tau vienai to reikia. dėl viso pasinėrimo į visišką meninę sferą - vaaau. šiek tiek pavydu! (sun)
dervišo šokis.
Temos pavadinimas: Re: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut? Tr. 05 18, 2011 2:19 pm
och, nereikia pavydėti. dar kai iš viso pradinio sąstato spektakliui teliko vienas žmogus, mat du pašiko, o trečiai niekaip nepavyks, tai...:) ačiū už komentarą! :}
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: kodėl tiki angelais, jei jiems nusispjaut?